aa610311-6a81-4320-aa7c-225f47a13e82

NEW RELEASE: BETER ZO

Liefde is een raar ding en soms moet je juist even los van elkaar om zo weer dichter naar elkaar te groeien. Daar gaat de nieuwe single 'Beter Zo' over.

Nu overal te streamen, onderaan de pagina de link naar onze socials.

WhatsApp Image 2019-11-06 at 22.43.46

NEW RELEASE: WAT WE DOEN

Wat we doen. We kennen allemaal verlangen, we kennen allemaal de behoefte aan meer. Jezelf verliezen, het zoeken naar de grens. Weten dat je niet goed bezig bent, maar de dag van morgen is nu even minder belangrijk.

Hoe ga je om met de verleidingen van deze wereld?

RELEASE TOUR '20

06/02/2020

07/02/2020

15/02/2020

22/02/2020

LIVE @ ONGEREPT

Donderdag 30 oktober stond Jeroen Antoine 6 man sterk op het podium in de helling in Utrecht. Veel dank naar de mensen van ONGEREPT die deze magische avond zo indrukwekkend hebben vastgelegd en mogelijk hebben gemaakt. Trots! 

voor-de-site

NEW RELEASE: ZIN

Een track die staat voor het proces waar Jeroen Antoine het afgelopen jaar in heeft gezeten. Leren, je weg vinden, trots zijn op waar je bent, maar vooral op waar je naar toe wilt. Het waarderen van de mensen die er altijd voor je zijn en je alles hebben geleerd over deze rare wereld. Kiezen voor wat je wil, niet meer afwachten tot anderen een stap zetten.

Verwacht veel nieuwe muziek het komende jaar en voor nu geniet van de eerste : ‘Zin’.

JEROEN_FRONTAL

BIO

Zoals je aloë vera op je verbrande huid smeert, zo zalft Jeroen Antoine de ziel in met zijn zoete mengelmoes van hiphop, soul en pop. De vocalist van het Nijmeegse collectief Altijd Onderweg schrijft poëtische teksten in zijn moerstaal: iedere deur in zijn gedachtegang gooit de jongeling wagenwijd open. Antoine’s flows zijn old school, maar zijn warme arrangementen getuigen van een frisse blik op zijn genre en de toekomst.

Eerder bestemmingen waren o.a. Valkhof festival, Down The Rabbit Hole en Doornroosje.

CONTACT:
MAIL DIRECT: Jeroenlaz@live.nl
MAIL MANAGEMENT: Info@robaardagency.com
More coming soon